MIKRO 6-8 år

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
6 - 8 år
Mødedag/tid: 
Torsdag kl. 18.00-19.30
Ledere: 
Annette Weibel Floor
Helle Larsen
Mikrotræf  2016 - Vi smeder en grydekrog
Gad vide, om man kan fange en fisk?
5 km hejk Sôderåsen

Kwanga / Mikro

Kwangaerne er de yngste spejdere i Wagandoo gruppe og der er altid gang i den på de ugentlige møder. På de fleste møder er vi ude, for Kwangaerne elsker at lege og vi bruger naturen som legeplads, når vi kan.

Kwangaerne laver mange forskellige aktiviteter, hvor vi træner de mest basale spejderfærdigheder: Vi snitter med kniv, laver mad over bål, kigger på dyrespor, binder knob, hejser flag, synger bålsange og øver os i at bruge sav og hammer.

Og henover året deltager vi i divisionturneringer og er på 1-dagsture, weekendture i hytte og sommerlejr, hvor vi sover i telt. At ligge i soveposen med sine spejderkammerater og bare fjolle, er noget af det bedste :)

Kwangaerne får tit udfordringer, hvor de skal løse sjove og spændende opgaver i fællesskab. Vi lærer at passe på og respektere hinanden og på den natur vi leger i. Det gør det sjovere, når man i fællesskab løser opgaver og bliver klogere på naturen, spejderlivet og hinanden. Det er vigtigt for os, at  alle børnene får en oplevelse af, at være gode til noget og være en del af et fællesskab, hvor vi konkurrerer på venskabelig vis, mens vi har det sjovt.

Kwangas fotoalbum kan ses her 

Har du og dit barn lyst til at opleve et spejdermøde sammen med Kwangaerne, er I velkomne til at kigge forbi Spejderhuset på Ibsensvej 12 og være med til et par møder for at se, om spejderlivets mange glæder og udfordringer er noget for jer.

VIGTIGT:

Vi er ude til alle møder, så husk: Der findes ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning :-)