Nyheder

Juletræssalg

Juletræssalg

Kære forældre

Julen nærmer sig og dermed årets største udfordring for Wagandoo. Vi skal nemlig sælge juletræer i år. Hele 3 salgssteder skal vi bemande, og derfor har vi brug for enhver hjælpende hånd. Vi spørger derfor alle forældre, om I  kan undvære et par timer og hjælpe os med at få solgt en masse træer.

Vi har salgssteder på Axeltorv, på Domhuspladsen (biblioteket) og ved Meny i Blåkildecentret.

På Axeltorv starter vi allerede i weekenden d. 9/10. december, mens de 2 øvrige steder følger i weekenden efter. Meny bemandes af gruppens seniorspejdere, så det er de 2 andre steder vi primært har brug for forældrenes hjælp.

Overskuddet går som altid 100 % til vores daglige arbejde med børnene på møder og ture, og det skal gerne være så stort, at det kan strækkes over 3 år, indtil vi skal sælge igen.

Vi sørger for, at forældre, som ikke har prøvet det før ikke kommer til at stå alene men deler vagt med en mere erfaren forældre eller spejder. Vagterne har en længde på 2 timer, men har man tid, lyst og kræfter er man selvfølgelig velkommen til at tage mere end en. Der er jo nok at bemande frem til jul. Der vil blive udarbejdet en udførlig salgsvejledning, som hænges op på salgsstederne og lægges på hjemmesiden, ligesom vi vil orientere nærmere på det fælles julemøde onsdag d. 6. december.

I kalenderen ligger der 3 skemaer, som viser vores åbningstider, så der kan I gå ind og melde jer til en vagt.  Det vil naturligvis også være muligt at melde sig på julemødet. Her medbringer vi en analog version af vagtskemaet.

Vi har brug for, at I på skemaet noterer Jeres barns navn, afdeling (hvis I har flere børn i gruppen, noter da yngste barns afdeling) og jeres telefonnummer.

D. 23. december slutter vi af med at drikke gløgg og spise æbleskiver i spejderhuset kl. 19.00.

Hvis I har spørgsmål er I velkomne til at kontakte jeres børns leder for yderligere information.